DAGS ATT NOMINERA TILL BODILS MINNESPRIS!

Sista dagen för nominering är den 10/7-22 och ska ske på mail till ellinor.97@hotmail.comUtmärkelsen instiftades på årsmötet 2015 och delades ut första gången 2016 till minne av Bodil Granberg i syfte att uppmärksamma och berömma den bullterrier samt miniatyrbullterrier med ägare som under året visat framtassarna på ett föredömligt sätt i en eller flera av sportgrenarna: lydnad, agility, freestyle, HTM, rallylydnad, spår, lydnad, bruks m fl. alternativt som terapi- eller servicehund eller på annat sätt arbetat aktivt i människans tjänst. Medlemmar välkomnas att nominera hundar lämpliga för priset genom att maila SvBtks Aktivitetskommitté på ellinor.97@hotmail.com

För att kunna bli nominerad ska:* Ägaren till den nominerade hunden vara medlem i SvBtk* Hunden vara registrerad i SKK eller annan FCI-ansluten kennelklubbNomineringen bör innehålla:* Namn på ägare* Fullständigt namn samt reg.nr på hunden* En kort bakgrund till varför just den hunden ska vinna.

Välkommen med din nominering!