Den som väntar på något gott!

Snart så! Som vi meddelat tidigare har vår eminenta redaktion haft svårt att få tid till att knåpa ihop det senaste numret av klubbtidningen. Livet har helt enkelt kommit emellan. Dock meddelas det att det nu är på sluttampen och att ni snart kan vänta er ett nummer i brevlådan!

Tyvärr måste vi också meddela att Linnea Sjögren och Gabriella Kalteneckar meddelat att just p.g.a. detta med tidsbrist och av privata skäl så kan de inte fortsätta som redaktion för tidningen. Därför kommer vi söka med ljus och lykta efter några som vill ta över arbete med klubbtidningen Bullterriern. Minst en av redaktionsmedlemmarna måste vara vän med programmet In Design, då det är i det programmet tidningen slutligen sammanställs layoutmässigt för tryck.
Vill du vara med? Hör av dig till sekreteraren Jeanette Strand mail: sekr@svbtk.com eller ring: 070-6290097
Har du frågor om hur arbetet går till går det såklart bra att fråga nuvarande redaktionen!