Goda Nyheter gällande Open Show

Vi i styrelsen känner oss lättade och glada att kunna meddela att Open & Trophy show kommer att genomföras trots det ekonomiska läget. Vi har först och främst lagt upp en tight budget och noga sett över om det är ekonomiskt möjligt. Vi har även utrett olika alternativ för genomförande, tittat på olika platser att vara på och haft en nära dialog med Svenska Terrierklubben.

Till sist har vi beslutat att anordna utställningen i Vadstena som planerat, men att vi kör en dag istället för två för att hålla kostnaderna nere. Det innebär att samtliga klasser kommer att gå på lördagen den 4 augusti, så även Trophy Show. Vi kommer återkomma med PM för dagen lite längre fram men kan redan nu säga att vi kommer ordna Auktion och middag på lördagkvällen.

Vi hoppas att ni alla som sett fram emot denna utställning är glada att den blir av och kan acceptera att det nu blir en endagars istället för två.

Det är många som har frågat hur man som medlem kan vara med och bidra till att klubben kommer på fötter igen. Det finns flera olika sätt:

  • Sponsra klubben med saker till auktionen, lotteri och priser (här ser vi helst att sakerna inte är öronmärkta till något specifikt ändamål för att vi enklare ska kunna fördela)
  • Baka eller köp något smarrigt som klubben kan sälja i sekretariatet (vi har fått ok på att sälja kaffe och fika, meddela gärna vad ni tänkt ta med till show@svbtk.com så vi kan planera)
  • Sponsra en klass i katalogen, ditt namn eller kennelnamn står som sponsor (kostnad 250 kr)
  • Annonsera din kennel i katalogen, kostnad 500 kr för helsida, 300 kr för halvsida
  • Ni som har kennel, anmäl många hundar, ni som är vanliga hundägare, dra med en bullekompis
  • Även andra idéer på hur du kan bidra tas tacksamt emot, kanske är du en hejare på att måla och vill donera ett verk, eller så har du någon annan idé på hur just du kan bidra, mejla då show@svbtk.com

Vi ser fram emot en härlig bulleshow tillsammans med alla er medlemmar och hoppas klubben kommer kunna anordna många fler. Tillsammans är vi starka!

Soliga hälsningar

/Styrelsen