Fina resultat för landslaget i Holland!

13241_10152561152447872_1394527171903858853_n

En mycket hedrande femteplats blev slutresultatet för den svenska Bulle-landslaget under den internationella weekenden i Holland! Lag från femton olika länder deltog och kvalitén på de deltagande hundarna var som vanligt mycket hög
Flera av de deltagande svenska hundarna fick dessutom mycket fina individuella poäng och fina placeringar under lördagens Championship show.
Ett stort grattis till alla de deltagande hundarna, deras ägare, uppfödare och handlers!

Från vänster: Golden League Star Fruit Surf Rider, Buffalo Bull’s Miss Marshmallow, Buffalo Bull’s Looking For Love, Sagacious Debutant, Buffalo Bull’s I’m Independent Ida, Bowler Hat’s David Copperfield, Mad About Mystique, Artwork Dr. Boombastic och Golden League Smashing Pumpkin

Foto: Mimmi Elg