Bli medlem

Genom medlemskapet stödjer du klubben och arbetet med att främja våra underbara raser bullterrier och miniatyrbullterrier. SvBtk genomför även olika aktiviteter för våra medlemmar, både två- och fyrbenta, där vår årliga Open Show utställning i augusti är en riktigt stor begivelse. Vi ordnar även olika aktivitetsdagar under året som till exempel BPH, rallylydnasdag och exteriörbeskrivningar. Alla är hjärtligt välkomna, oavsett om man är bullterrierägare eller ej!

Medlemmar som betalar in i januari får fyra nummer per år av vår tidning BULLTERRIERN. Nya medlemmar under året får välkomsthälsning och nästkommande tidningar. Vill man köpa tidningar retroaktivt kan man göra det i mån av tidningar på vår Bullterrierspecial samt i våra rasmontrar på Stockholms Hundmässa och MyDog. Observera att medlemskapet gäller per kalenderår (jan-dec).

Från och med 25 maj 2018 behandlas personuppgifter i enlighet med den nya dataskyddsförordningen (GDPR). Genom att betala ditt medlemskap godkänner du att Svbtk lagrar dina personuppgifter och behandlar dem i enlighet med de ändamål som framgår under personuppgiftshantering.

Inbetalningsuppgifter för svenska medlemmar 2022:
OBS nytt Plusgiro

Kostnad medlemskap: 300 kr/år
Kostnad familjemedlem: 60 kr/år
Plusgiro: 1805986-5 ställd till SvBtk
Swish-nr: 123 179 10 29 ställd till Svenska Bullterrierklubben
Glöm inte att ange ditt namn och ”medlemsavgift” i meddelanderutan.

Maila sedan nedanstående uppgifter till ansvarig för medlemsmatrikeln: medlem@svbtk.com
namn, adress, telefonnummer, ev hunds stamtavlenamn, ev uppfödarnamn, emailadress och ev meddelande.

Som ny medlem ska du få en bekräftelse på ditt medlemsskap. Om du inte får det, kolla din skräppost då bekräftelsen lätt kan fastna där.

Inbetalningsuppgifter utländska medlemmar:
Kostnad: 350 SEK, eller motsvarande i Euro
IBAN NR: SE03 9500 0099 6034 1805 9865
Bic/Swift: NDEASESS

SVBTK Plusgiro
Sandarnavägen 60
861 92 Bergeforsen
Sverige

OBS! Det är mycket viktigt att du vid betalning uppger: ditt namn och ev. familjemedlems namn, adress och telefonnummer.

Vid adressändring, vänligen kontakta ansvarig för medlemsmatrikeln:
Ursula Rohrmüller  medlem@svbtk.com