Inlägg

BPH-tillfälle 30 maj i Nykvarn

Publicerad

av

Vi i SvBtk är glada att kunna bjuda in till BPH nu när nästan allt annat ställts in.

Välkommen att anmäla till BPH (Beteende och Personlighetsbeskrivning av Hund) söndagen den 30 maj i Nykvarn. Ta chansen att under 45 lekfyllda minuter få reda på hur just din hund är rent personligt. Anmälan och frågor kan du skicka till Astrid Odell: tinybulls@gmail.com.

Kostnad 950 kr, anmälan är bindande och först till kvarn gäller. Anmäl därför snarast genom att mejla hundens stamtavlenamn och regnummer om du vill ha en plast och invänta bekräftelse på att just din hund kommit med innan du betalar arrangören. Du kommer få PM med mer info om/när du kommit med samt tidpunkt för just din hund.

Inbetalningen ska vara betald till BPH arrangören senast den 20 maj
bg: 589-3524 ange hundens regnr och datum för BPH.

Vill du läsa mer om BPH kan du göra det här: https://www.skk.se/sv/uppfodning/mentalitet/beteende-och-personlighetsbeskrivning-hund-bph/

Du har endast möjlighet att delta med din hund om du är fullt frisk.

Ni som är medlemmar i Terrierklubben kan ansöka om 250 kr i rabatt. Se mer här: http://terrierklubben.se/wp/?page_id=3083

Adressen är: Västra Kumla 2, Nykvarn. Kör in och parkera vid stallet och anmäl dig i fiket utan hund.

Medtag: registreringsbevis och vaccinationsintyg, favoritleksak som går att kasta 10 meter, favoritgodis, fast halsband eller halvstryp. Kom i god tid!

/SvBtk Avelskommitté

SVENSKA BULLTERRIERKLUBBEN

SvBtk grundades 1976 och syftet är att på olika sätt främja raserna bullterrier och miniatyrbullterrier.

VI ÄR ANSLUTNA TILL

Svenska Kennelklubben
Svenska Terrierklubben