Tack för en härlig Open & Trophy Show

IMG_9846webVi i styrelsen vill tacka alla för ytterligare en lyckad Open & Trophy Show. Vi hade rekord i antal anmälda miniatyrer, hela 79 stycken och antalet bullterrier ökade också från förra året till 51 stycken, totalt 130 bull- och minibullar! De välkända engelska domarparet Elaine och Dominic Clark, Grandopera dömde.

Det var en härlig stämning runt ringarna och underbart sommarväder. Tack alla som var med och tävlade, tittade och njöt av våra underbara bullar, stora som små.

Det har varit mycket att stå i men styrelsen är så glada att ett antal medlemmar utanför styrelsen också hjälpte till, er hjälp har varit ovärderlig. Ett speciellt tack vill vi rikta till Kristina Ekström utan ditt engagemang och hjälp med domarna och prisbord vet vi inte hur vi klarat oss. Du är en klippa! Ett stort tack också till Johan Pettersson och Jesper Brännström för hjälpen med att bygga upp och ner ringar, tält och rådda i största allmänhet. Tack också till Mimmi Elgh, Mia Anderson och Malin Molin för hjälp med kritiklappar, sekretariat och annat. Vi arbetar alla ideellt och vi får inte glömma att det är vi medlemmar som gör vår älskade rasklubb till vad det är. Så tack alla för att ni gjorde det här till en härlig utställning.

Stort tack till er alla som bidragit med priser! I nästa nummer av tidningen Bullterriern kommer alla stå med namn då vi inte hunnit sammanställa dessa ännu.

Stort grattis till alla vinnare (och förlorare) för man tar ju ändå med sig den bästa bullen hem, oavsett resultat.

På den här länken kan ni se alla bilder från Bulleringen, dessa foton är tagna av Åsa Brandt. Man får använda bilderna men vänligen redigera dem i så fall inte. Minibull hittar ni här.