Svenska landslaget i N.B.T.Cs Country Competition 2022!

Hanar över 2 år
Topforce Rowdy Rascal
Bulls of Midgård Ironman
Reserv – Buffalo Bull’s Quiet Lover

Tikar över 2 år
Buffalo Bull’s Suzie Q
Mad About Mother Of Angels
Reserv – Whispering Word’s Exclusive

Hanar under 2 år
Concrete Bullterrier Brick
Pixelmix All-My-Loving

Tikar under 2 år
Whispering Word’s Keep Distance
Pixelmix Abbey-Road
Reserv – Concrete Bullterrier Thelma

Mer information om eventet hittar du här www.bullterrierclub.nl och här https://www.facebook.com/NederlandseBullTerrierClub

Domarändring!

Utvalda

Vi är hemskt ledsna att behöva meddela att Sarah Foster inte kommer och dömer bullterrier på våran Open Show i helgen!
För bara några timmar sedan fick vi reda på att Sarah fastnat i enorma bilköer på väg till flygplatsen på grund av en stor olycka och har därför missat sitt flyg. Tyvärr lyckades inte vi inte boka om henne på något annat flyg då alla flighter är fullbelagda.

Istället är vi glada att Vanessa Grönborg med så kort varsel kunde ställa upp och komma hit och döma bullterrier så Open Show kan genomföras även i år.
Välkommen, i år igen, till Sverige Vanessa!

Vinnarna av Bodils minnespris!

Svenska Bullterrierklubbens aktivitetskommitté har nu utsett och meddelat vinnarna och vi säger stort grattis till:

Bullterrier: Jenny Nilsson och Sune ”Lillebror”

Miniatyrbullterrier: Jasmine Primus-Vikner och Vegalicious Milkyway ”Mini”

Båda ekipagen har nått framgångar inom hundsporten Nosework och det bevisar att bara för att näsan är krokig på våra hundar behöver inte vägen till framgång vara det. Vi hoppas att våra vinnare tävlar vidare och önskar dem stort lycka till i framtiden!

DAGS ATT NOMINERA TILL BODILS MINNESPRIS!

Sista dagen för nominering är den 10/7-22 och ska ske på mail till ellinor.97@hotmail.comUtmärkelsen instiftades på årsmötet 2015 och delades ut första gången 2016 till minne av Bodil Granberg i syfte att uppmärksamma och berömma den bullterrier samt miniatyrbullterrier med ägare som under året visat framtassarna på ett föredömligt sätt i en eller flera av sportgrenarna: lydnad, agility, freestyle, HTM, rallylydnad, spår, lydnad, bruks m fl. alternativt som terapi- eller servicehund eller på annat sätt arbetat aktivt i människans tjänst. Medlemmar välkomnas att nominera hundar lämpliga för priset genom att maila SvBtks Aktivitetskommitté på ellinor.97@hotmail.com

För att kunna bli nominerad ska:* Ägaren till den nominerade hunden vara medlem i SvBtk* Hunden vara registrerad i SKK eller annan FCI-ansluten kennelklubbNomineringen bör innehålla:* Namn på ägare* Fullständigt namn samt reg.nr på hunden* En kort bakgrund till varför just den hunden ska vinna.

Välkommen med din nominering!

Viktig information angående camping på Vilsta!

Möjligheten att ställa upp husbil/husvagn eller campingtält i anslutning till vårat utställningsområde kommer tyvärr inte finnas i år. Detta på grund av att staketet kring den stora gräsplanen är flyttat samt att det kommer vara ytterligare två utställningar samtidigt.

De som har eget boende med sig är välkomna att kontakta Vilsta Sporthotell för att boka campingplats.

+46(0)16-513 80

info@vilstasporthotell.se